среда 21 нов 2018
Штампа

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОДАТНОМ ТЕРМИНУ ЗА УЧЕШЋЕ НА ЕДУКАТИВНОМ СКУПУ У

СКЛОПУ СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА ЛОВНИХ РАДНИКА

 

Ловачка комора Србије (у даљем тексту: Комора), као професионална организација ловних радника, у складу са годишњим програмом едукације за 2016. год, организоваће у петак 30. јуна 2017. године, у свечаној сали Београдског сајма, стручни скуп за чланове Коморе са лиценцaмa за: обављање стручних послова газдовања ловиштем и обављање послова ловочуварске службе, који нису били на едукативним скуповима током 2016. године.

Теме стручног скупа, на које ће своја предавања одржати еминентни домаћи предавачи су: "Болести дивљачи и поступци који претходе службеном прегледу одстрељене дивљачи "; "Етика и обичаји у лову и понашање стручног пратиоца" и "Газдовање дивљим папкарима – селективни и трофејни одстрел(процена пола, старосне класе и трофејне вредности посматране дивљачи)".

Обавештавамо вас да је на основу Закона о дивљачи и ловству и члана 11. став 2. Статута Коморе као и Правилника о стручном усавршавању ловних радника прописана обавеза чланова Коморе да похађају стручна предавања и скупове предвиђене годишњим програмом едукације.

Такође вас обавештавамо да ће свим члановима Коморе, који буду присуствовали стручном скупу, бити издата Уверења о учешћу на стручном предавању/скупу, које ће служити као доказ испуњености прописаних обавеза чланова Коморе у погледу похађања стручних скупова.

посетиоци

Ко је на мрежи: 13 гостију и нема пријављених чланова

ТЕМЕ, АНАЛИЗЕ...